Black Pearl

Black Pearl

Nasmešite se,sa mnogo dobrote i malo,malo gorčine.Oprostite životu i svetu što nisu savršeni.
 
PrijemPortalRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 GODIŠNJI HOROSKOP

Ići dole 
AutorPoruka
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:11

Ovan - godišnji horoskop za 2010.
Vaša maštanja morate usmjeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti naprijed te kako bi postizali ciljeve koje želite. Imati ćete osjećaj da je došlo vrijeme za vas te morate pronaći u sebi ono što istinski motivira vas i ljude oko sebe kako bi pronašli rješenje 2010. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate. Napokon ćete biti u mogućnosti da prevladate ono što vas je dugo sputavalo.
POSAO - 2010. godina savršena je za pronalaženje novih poslova. Vaš unutrašnji glas govori vam da krenete naprijed bez straha, jer čakaju vas lijepe stvari. Zato, krenite. Nemojte čekati. Vaša razmišljanja omogućiti će vam da razbistrite misli, da prestanete oklijevati te konačno prestanete gubiti vrijeme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Biti ćete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.
Budite oprezni kod donošenja odluka u ponudama koje vas očekuju prije travnja. Dajte si vremena. Prespavajte svaku odluku. Nemojte svima vjerovati. Sve što želite i radite stavite u okvir realnosti. Ništa nije ostvarivo preko noći. Period ljeta donosi vam uspjeh i ohrabrenje da radite dobro i da tako nastavite do kraja godine.
LJUBAV - Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle prošle godine, ova godina je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dvije godine. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Suočite partnera sa svojim željama i objasnite da nitko ne može stajati nikome na putu sreći. Ovo je vrijeme da izrazite apsolutno sve što osjećate, više nego ikada. Riješite probleme ako možete, ako ne…. Nikad neznate tko stoji iza ugla. Za samce ovo je prilika da pronađu nekog tko će biti brižan, i od koga će dobiti samo lijepe stvari u životu uz obilje strasti. Pazite što pričate. Budite onakvi kavi jeste. To će vašu ljubav dovesti na put koji priželjkujete. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas. Bajke su samo bajke i zato se tako zovu.
NOVAC - U 2010. godini imate dobre financijske prilike. Vaša intuicija omogučiti će vam da zaradite novac, sreća će vam biti naklonjena. Nemojte iskušavati sreću s vašim porivima za kupnju koja je nepotrebna. Novac je novac. U pozitivnom i negatvnom smislu. Pogotovo na početku godinu pripazite, obuzdajte se i bez nepotrebnog trošenja. Na taj način riješiti ćete se starih dugova. Nemojte stvarati nove. Do kraja svibnja sve će se razbistriti i moći ćete vidjeti jeste li dobro radili na financijskom planu. Svibanj je dobro vrijeme da povećate svoju zaradu ili zatražite povišicu. Promijenite banku u ovom periodu ako niste zadovoljni sadašnjom.
Ako vam netko nešto duguje, tražite da vam vrati novac. To je vaš novac.
ODNOSI S DRUGIMA - Biti ćete inspirirani ako krenete u pregovore nakon travnja. Prije tog perioda zvijezde nisu na vašoj strani. Poštujte odluke zakona. Dugove i druga davanja po zakonu platite. Nemojte se “igrati sa zakonom”. Prije ili kasnije morati ćete se suočiti s istinom. Nemojte da vas vodi emocionalna ranjivost, nemojte obećavati ono što nemožete ispuniti. Smijete reći NE. Sve što se traži od vas a znate da nemožete ostvariti, recite. Biti će vam lakše. I drugi će vas više poštivati nego ako ne ispunite ono što ste obećali.
ZDRAVLJE - U 2010. godini morate promijeniti svoj način života. Ovaj sada jako šteti vašem zdravlju. Enargija vam je, pogotovo na početku godine, niska. Emocionalno zdravlje morate podići na višu razinu. Pripazite na prehranu. Tako ćete se riješiti problema s probavnim sustavom. Počnite vježbati. Vaše vrijeme dolazi od travnja. Osnažite svoje tijelo te će vam se i emocionalno zdravlje popraviti.

Bik - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva, pred vama su posljednji koraci do ispunjenja ciljeva. Morati ćete više surađivati s ljudima iz svoje okoline. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.
POSAO - Dobiti ćete sjajne prilike da se udružite s nekim, te pobijedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi. Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profititrati će svi u timu. Povedite računa o praktičnim detaljima, te sve što možete iskoristite na svoju dobrobit. 2010. godina dobra je za pripremu projekata i želja koje imate a ostvariti će se u 2011. godini.
LJUBAV - Na ljubavnom planu zvijezde su vam naklonjene. 2010. godina donosi vam iznanađenja na senzualnom planu. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulzivnim odlukama naučiti ćete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi. Nemojte se začuditi ako otkrijete neke nove želje. Dvojbe koje imate donose pozitivne promjene od veljače. Nemojte osjećati krivicu.Vaša inspiracija voditi će vas do pravih odluka. Na dobrom ste putu. Svaka promjena na koju se odlučite, za bikove u vezi ili samce, dugoročno je dobra za vas. Pazite, nemojte biti nerealni.
NOVAC - 2010. godina pruža vam priliku da platite stare račune te riješite stare dugove. Riješite to jednom zauvijek. To će vam pomoći da konačno čisti uđete u život od lipnja.Kod donošenja financijskih odluka, odlučujte sami. Dobro promislite i dvaput proispitajte svaku odluku.Morate donijeti jednu odluku koja će imati utjecaj i na vaš emocionalni život. Pazite. Emocije su emocije, a novac je novac. Uvjerite se da su vaše odluke dobre za sve ljude vama bliske.
ODNOSI S DRUGIMA - 2010. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2011. mogli započeti nove stvari. Riješite i eliminirajte sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vrijeme za to. Nemojte oklijevati da idete do kraja. MORATE to napraviti. Osobito ako su financije u pitanju.Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu prije travnja. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna točno što želi, što će za vas biti velika prednost.
ZDRAVLJE - Bez obzira na povremene padove u vašoj formi, generalno gledajući, energetski nivo dobar vam je tijekom cijele godine. Loši periodi uglavnom su posljedica vaših loših životnih navika. Svjesni ste ih. Promijenite ih.Godina počinjete usporeno ali vaša će se energija podići. Najbolji period vam je od kolovoza pa do kraja godine. Napunite svoje baterije u tom periodu. Više vremena posvetite sebi, to je neophodno. Više brige o sebi donijeti će vam pozitivne pomake u zdravstvenom pogledu.
Nazad na vrh Ići dole
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:12

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i vjeru da radite prave stvari.
Posao:
Početak godine obilježit će velika očekivanja koja se neće odmah ostvariti - još nije trenutak i vaše vrijeme tek dolazi. To ipak ne znači da se ne trebate truditi i da vam se taj trud neće isplatiti u nadolazećim mjesecima.
Prvu ćete priliku imati već sredinom godine. Naravno da uspjeh neće doći sam od sebe. Što prije shvatite da se morate sami izboriti za ono što želite, bit će vam veći izgledi. Pri tome računajte na povremene nesporazume sa suradnicima; vaš se pristup neće svima svidjeti, ali zbog toga ne razbijajte glavu jer nikada nećete moći svima ugoditi. Ponekad ćete se morati i oštrije postaviti prema ljudima oko sebe, jer će vas inače gaziti i koristiti vašu popustljivost.
Ova je godina ponešto komplicirana kad se radi o poslovnoj situaciji, i najbolje će biti da ju kao takvu prihvatite. Ne odustajte od borbe, ne prihvaćajte olako poraze, i iskoristite najbolje od onoga što vam se nudi - a ako ne uspijete ove godine, uspjet ćete sljedeće jer tada situacija izgleda puno bolja.
Ljubav:
I u ljubavi su izgledni problemi na početku godine za Blizance, bili oni u stalnim vezama i braku ili ne. Što god da kažete, bit će pogrešno shvaćeno, i zbog toga ćete biti vrlo frustrirani.
Situacija će se promijeniti na bolje s početkom proljeća! Slobodno očekujte vrlo ugodna iznenađenja u ovom razdoblju, jer su vam planete naklonjene i donijet će vam nekoliko vrlo lijepih prilika. Naravno, o vama ovisi hoćete li ih i kako iskoristiti, jer je krajnja odluka ipak na vama.
Blizancima koji uđu u novu vezu neće sve ići glatko, osobito ne na samom početku. Ipak zahvaljujući sposobnosti da dobro verbalizirate probleme vrlo brzo ćete pronaći zajednički jezik i svi će nesporazumi biti izglađeni. Pripazite da ne pretjerate u nerealnim očekivanjima, bilo od ljubavne veze ili od svojega braka. Koliko god optuživali partnera za neosjetljivost i hladnoću, razmislite leži li dio problema ipak i u vama?
Kraj godine donijet će vam novu porciju uzbuđenja, čak i za Blizance u stabilnim vezama, a s njima opet i poneki nesporazum. Ako zaista želite stalnu i sretnu vezu znat ćete što trebate promijeniti da biste pronašli pravi put.
Zdravlje:
Ne uzimajte svoje zdravlje kao nešto što se samo po sebi podrazumijeva. Nekvalitetna prehrana i premalo vježbe donijet će vam probleme, osobito u prvom dijelu godine kad se ionako manje krećete zbog zime.
Kasno proljeće vam donosi bolje dane i priliku da riješite probleme koji se vuku već neko vrijeme. Iskoristite to razdoblje, ponajviše da biste iz korijena promijenili navike i napokon počeli živjeti zdravije.
U suprotnom bi vas ponovno mogle stići tegobe pri kraju godine, kad se opet vrati zima i hladniji dani. Uloženi trud isplatit će se i zbog toga što ćete bolje izgledati, a zadivljeni pogledi popravit će vam raspoloženje i pobuditi optimizam.

Rak - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Nitko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate što. To je osnova kako bi uspjelii dokazali okolini da vrijedite. Ova je godina naročito pogodna da se promijenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam određene probleme na poslu. Naravno, svaki problem istovremeno je i prilika za raščišćavanje neriješenih pitanja, i zato iskoristite ovo vrijeme da napokon postavite stvari na svoje mjesto.
Osim sa suradnicima, mogući su i problemi sa šefom kojemu se neće svidjeti neki segmenti vašeg posla. Nemojte se odmah braniti i kretati u protunapad, nego kritiku primite na znanje i razmislite možete li nešto promijeniti u načinu na koji pristupate radu. Pametnim postupcima stvorit ćete si odličnu podlogu za napredovanje u trenutku kad vam horoskop bude više naklonjen.
A to vrijeme dolazi u drugom dijelu godine. Krajem ljeta ili na jesen morat ćete birati između dva ponuđena izbora, i o vašoj odluci ovisit će kako će se stvari dalje razvijati. Ali što god da prihvatite, budite svjesni da ćete se itekako morati potruditi i opravdati povjerenje koje vam je ukazano.
Morat ćete se postaviti odlučno i pokazati da se možete izboriti za sebe. Probleme i prepreke moći ćete preskočiti, i uz prave poteze moći ćete ih pretvoriti u priliku da biste krenuli dalje.
Ljubav:
S početkom godine, slobodni Rakovi mogu se nadati sasvim ugodnom susretu s jednom mladom osobom, dok će oženjeni Rakovi (ili oni u stalnim vezama) uživati u harmoniji braka i ugodnom druženju sa svojim partnerom. Budite oprezni, jer ma koliko stvari izgledale bajkovito, moglo bi se ispostaviti da ta osoba ipak nije ona prava. Takva su buđenja, na žalost, često bolna.
Nakon svojevrsne idile iz prvog dijela godine, jesen bi ipak mogla donijeti nešto ružnije događaje. Prvenstveno će se to odnositi na probleme zbog loše komunikacije, i to kako za slobodne tako i za oženjene Rakove. Nije to ništa što se ne bi moglo riješiti ako oba partnera zaista za to imaju volju, ali teško je razmišljati razumno jednom kad osjećaji polude. Zadržite pod kontrolom svoju emotivnost i pripazite na ružne riječi izrečene u ljutnji, jer bi vam one mogle dodatno zakomplicirati situaciju.
Svađe same po sebi nisu loše i zapravo su normalan dio svake intimne veze, a pomirenje često dodatno zbližava partnere i učvršćuje njihov odnos.
Zdravlje:
Prvi dio godine donijet će vam nekoliko blažih simptoma koji bi vas trebali natjerati da malo više pažnje posvetite svom zdravlju. Ne radi se o ničem strašnom, ali shvatite da vam vaše tijelo signalizira gdje pretjerujete i poziva vas da se prilagodite njegovim zahtjevima.
To se prije svega odnosi na stres, premalo vježbe i pogrešnu prehranu. Ako odlučite nastaviti po starom, mogli biste imati problema s probavnim sustavom i bubrezima, a možda čak i sa srcem.
Drugi dio godine donijet će vam svojevrsno olakšanje. Ako ste poslušali naš savjet, do tada bi se tijelo već trebalo vratiti u normalan ritam. Ali ako uporno ustrajavate na lošim navikama, problemi će se vratiti. Nikakav vam horoskop ne može pomoći ako si ne želite pomoći sami!
Nazad na vrh Ići dole
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:13

Lav - godišnji horoskop za 2010.
Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2010. godini. Vaša savjest voditi će vas kod proispitivanja vaših želja i vrijednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas se čuje. Vaše vrijednosti su dobre, i vjerujte u njih. Pomoći će vam da riješite neke naizgled neriješive situacije.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam svojevrsno zatišje što se tiče poslovnih prilika. Negdje u proljeće izgledan je sukob sa suradnicima, i to zbog kritika koje ćete im uputiti (ovo je manje izgledno) ili zbog toga što će drugi kritizirati vas (puno vjerojatnije). Iako je lako moguće da ste zaista pogriješili i da su primjedbe koje vam upućuju bile u dobroj mjeri zaslužene, naravno da ćete instinktivno zauzeti obrambeni stav i krenuti u protunapad (ili se uvrijeđeno duriti).
Ovakve bi se trzavice mogle protegnuti kroz nekoliko mjeseci i direktno utjecati na osjećaj nezadovoljstva trenutnim poslom i radnom atmosferom. Frustracije bi vas mogle natjerati da razmislite o novom poslu, ali nemojte srljati bez razmišljanja jer ćete zažaliti zbog brzopletosti i naglosti.
Negdje pri kraju ljeta ili na jesen stvari će se do kraja zakuhati. U to ćete vrijeme po prilici osjetiti novi nalet optimizma i entuzijazma. Iskoristite tu energiju da se nametnete šefovima svojom sposobnošću i da napokon dobijete ono što već dugo zaslužujete.
Ne zaboravite ipak da ne porušite mostove za sobom jer će vam se to osvetiti.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine u vaš će život ušetati zanimljiva osoba koja će vam pobuditi maštu; ali da li je to baš ono što ste zaista tražili? Da vam malo pomognemo, to će vjerojatno biti netko rođen u znaku Blizanca, Vage ili Ribe (ili će mu to biti podznak). Razmislite jeste li u ovom trenutku spremni na zaista ozbiljnu vezu.
Zauzeti Lavovi krenut će dobro u novu godinu, ali moglo bi se dogoditi da postanu toliko ovisni o dobroj energiji da počnu izbjegavati suočavanje s problemima. Takva idila može potrajati neko vrijeme, ali na duže staze donijet će vam sve češće trzavice i rasprave.
Slobodnim će se Lavovima dogoditi vrlo zanimljiva avantura u drugom dijelu godine, ali ćete se već na početku morati suočiti s poteškoćama. Mlada veza vrlo često puca kada naiđu problemi, ali vaša će uloga ovdje biti ključna; ako ocijenite da se za ovu vezu isplati boriti, pretvorit ćete se zaista u Lava i boriti se da ju spasite.
Uopće će drugi dio godine donijeti više sreće u ljubavi i za slobodne i za zauzete Lavove. Zapamtite da ćete tek uz trud i nesebični angažman popraviti ono što se pokvarilo u prijašnjem periodu; ali ako se za ljubav ne isplati boriti, pa za što se onda isplati?
Zdravlje:
Početak godine mogao bi vam donijeti neke manje zdravstvene probleme (prije svega vezan uz probavni sustav, a moguće su i glavobolje). Ipak to srećom neće biti ništa što bi vas trebalo izbezumiti.
Pripazite malo na stil života. Premalo kretanja i nezdrave navike mogle bi prilično naglo stići na naplatu. Tijelo nam uvijek daje do znanja što mu smeta i ako ga poslušamo izbjeći ćemo neugodna iznenađenja.
Ova godina ne donosi vam neke posebno izazovne aspekte, ali to sve neće značiti ništa ako se zapustite prestanete brinuti za sebe. Preventivno posjetite liječnika i ne ignorirajte upozorenja koje vam šalje vaš organizam!

Devica - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i djelotvorniji u akciji i poslovima. Doista osjećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve riješite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim osobnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vrijedite i u svojoj okolini.
Posao:
Početak godine donijet će vam određene probleme na poslu, najvjerojatnije s autoritarnim šefom ili s nekim od kolega spremnih na sve radi vlastite koristi. Budite spremni na to da će vas tračati i na svaki način pokušati ocrniti. Ovakva će se situacija protegnuti kroz prvih nekoliko mjeseci.
Sredinom godine situacija će se ipak promijeniti na bolje. Otkrit ćete da vas suradnici i nadređeni gledaju s više simpatija, a posebno će vas iznenaditi dobro mišljenje od osobe od koje to ne biste očekivali. Uz to će vaše primjedbe i prijedlozi nailaziti na plodno tlo.
Krajem godine će situacija i dalje biti sasvim zadovoljavajuća, ali su mogući nesporazumi s osobom s kojom inače niste u sukobu, i to prvenstveno zbog nekoliko nespretnih izjava koje će pokvariti vaše odnose.
Ljubav:
Početak godine počet će izvrsno za sve slobodne Djevice. Kao da su se planete urotile da vam donesu uzbudljivu ljubavnu priču u život! Otvorite dobro oči i dopustite zanimljivoj osobi koja vam se pojavi u životu da vam priđe bliže, jer biste mogli doživjeti vrlo ugodno iznenađenje.
Dobra situacija nastavit će se za slobodne Djevice i u drugom dijelu godine, uz brojna uzbuđenja. Ovo definitivno neće biti dosadna godina za vas!
Djevice u stabilnim vezama ili u braku imat će nešto težu situaciju koja će posebno eskalirati u drugom dijelu godine. Pri tome će dobar dio krivice biti i na vama. Ma koliko god imali primjedbi na partnera, izbjegavajte pretjerano kritiziranje i predbacivanje jer ćete inače još pogoršati situaciju. Umjesto da riješite probleme, samo ćete izazvati dodatnu netrpeljivost.
Zdravlje:
Slobodno računajte na sasvim dobru zdravstvenu situaciju tijekom cijele godine. Naravno, i vi morate obaviti svoj dio posla: odbacite što prije loše navike i posvetite malo pažnje svojem zdravstvenom stanju - dobra ishrana i dosta kretanja pomoći će vam u tome.
Ako već ne bude fizičkih problema, pripazite ipak da zdravlje ne narušite pretjeranom nervozom i stresom. Ma koliko izazovna bila situacija u kojoj se budete našli, sjetite se da se svi problemi na kraju riješe i da ništa nije zauvijek izgubljeno.
Nazad na vrh Ići dole
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:14

Vaga - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina dolazi s odličnim najavama za vaš socijalni život u odnosima s drugima. Osjećate povećanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu za ojačate ili uspostavite nove veze. Imate mogućnosti da kombinirate jedno i drugo ali morate biti vješti u dogovorima i pregovorima. Imati ćete potrebu da se dokažete više nego inače.
Posao:
Ove ćete godine probleme na poslu prihvaćati još emotivnije nego inače. Koliko god se trudili da odvojite emocije od posla, teško ćete se miriti s pogreškama i nepravilnostima koje vidite svuda oko sebe. Osobito će vam teško padati raznorazna ogovaranja i neugodne priče iza leđa.
Nemirenje s nepravdom moglo bi lako dovesti do sukoba sa šefovima i suradnicima. Čak i u situacijama u kojima ste inače običavali odšutjeti i okrenuti glavu na drugu stranu, ove biste godine mogli reagirati burno.
Na žalost morat ćete ipak upotrijebiti šarm i diplomatski takt da izbjegnete dublje konflikte. Iako znate da ste u pravu, morat ćete izgladiti situaciju. U suprotnom će neugodnih sukoba biti sve više. Ove riječi nemojte tumačiti kao poziv na šutnju i samo šutnju; s vremena na vrijeme se slobodno oglasite i izborite za svoja prava!
Ljubav:
Ljubavna će vam situacija biti puno bolja od one na poslu. Već na početku godine izgledna je vrlo žestoka avantura, odnosno burna veza. Možda bi ju najbolje bilo opisati kao šibicu koja brzo plane, ali često i izgori jednako brzo.
Jedan od uzroka tome bit će i činjenica da će vaš partner biti snažna osoba, nespremna na kompromise. Vi s druge strane znate popustiti, ali ipak ne želite da netko dominira nad vama. I upravo biste zbog toga mogli dosta vremena provesti u iscrpljujućoj i zapravo nepotrebnoj borbi za prevlast. Bez obzira na to, definitivno vam neće biti dosadno!
Vage u braku i stabilnim vezama imat će sredinom godine razdoblje neslaganja s partnerom, zbog loše komunikacije i inzistiranja na svojim stavovima. Rješenje je da oboje naučite uvažavati argumente onog drugog.
Kraj godine obećava vrlo sretnu i harmoničnu situaciju, i zato vjerujemo da ćete sve probleme uspjeti riješiti tada, ako ne već i prije.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osim posljedica koje bi se mogle javiti ako probleme s posla budete previše uzimali k srcu. Nerviranje zbog neugodnih iskustava sa suradnicima dovest će do nagomilavanja stresa, a posljedica toga mogli bi biti problemi sa srcem, želucem ili snažne glavobolje.
Dok bi prvi dio godine mogao biti zahtjevan i težak, drugi dio će vjerojatno biti lakši i dovest će do opuštanja i smirivanja. Iskoristite pozitivnu energiju i uživajte u životu!

Škorpija - godišnji horoskop za 2010.
S 2010. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života. Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.
Posao:
Početak godine donijet će vam probleme na poslu koji će prije svega biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošću i naglošću. Naravno da se imate pravo boriti za sebe, ali ponekad neće biti na odmet da upotrijebite malo taktičniji pristup. Sredina godine donijet će vam mnogo bolju situaciju. Odlučnošću svojstvenom Škorpionima ponovno ćete pokušati postići svoje ciljeve, i ovog puta ćete napokon uspjeti - ali samo ako zaista shvatite da trebate zasukati rukave i pošteno odraditi posao koji vam je povjeren. Naravno, jednom kada tako odlučite bit će vas nemoguće zaustaviti. Naravno da ćete za svoj trud očekivati i adekvatnu nagradu jer vi niste tip osobe koja će cijeli život vući za druge i zadovoljiti se povremenom šefovom pohvalom. Najveći ispit stići će negdje na jesen, kada se ponovno pojave određeni problemi: tada sve ovisi o tome hoćete li se odlučiti na nastavak borbe, ili ćete odabrati povlačenje u sebe i negdje sa strane snivati osvetu za neka buduća vremena.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodni će Škorpioni upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpioni u stalnim vezama doživjet će drugu vrstu uzbuđenja: vjerojatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje počesto izbijati vatrene svađe ili pak dugotrajna durenja. Prava će bura ipak pričekati do jeseni, kada će i slobodni i zauzeti Škorpioni iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazat će koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtjevni. Kraj godine donosi smirenje i sreću. Ako malo primirite svoj temperament i naučite se cijeniti tuđe mišljenje, sljedeću biste Novu godinu mogli dočekati u vrlo ugodnom društvu (odnosno u ugodnoj atmosferi, ako već imate stalnog partnera)!
Zdravlje:
Sljedeće godine ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih poteškoća, iako su sredinom godine mogući problemi s probavnim sustavom, ali i s cijelim donjim dijelom tijela. Obavezno pripazite na prehrambene navike i poroke kojih se još niste ostavili, a posvetite pažnju i kretanju. Jesen i zima će vam donijeti olakšanje i smirenje problema koji su se eventualno ipak pojavili tijekom godine
Nazad na vrh Ići dole
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:14

Strelac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam novo svijetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vrijeme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vrijedite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem osobnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam probleme na poslu, ponajviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših suradnika. Iako vama nije strano povremeno popuštanje, s punim pravom očekujete i od drugih da se povremeno spuste na zemlju i priznaju da su u krivu.
Unatoč tome, imat ćete nekoliko razdoblja u kojima će vam šanse za uspjeh (ili barem za ugodnu atmosferu na poslu) biti razmjerno velike. Prvi takav period možete očekivati na proljeće, a drugi negdje sredinom ljeta.
Kraj godine obilježit će relativno mirna atmosfera, s povremenim usponima i padovima – dakle, ništa posebno, nego upravo onako kako se i inače stvari odvijaju u životu.
Zapamtite da će vam u nošenju s problemima pomoći malo laganiji pristup, pa i smisao za humor: ne shvaćajte sve situacije smrtno ozbiljno, jer život bez poteškoća ionako ne postoji.
Ljubav:
Strijelci u stalnim vezama imat će buran početak godine. Možda će krivnja biti u partnerovim prevelikim zahtjevima i netolerantnosti, a moglo bi biti i sasvim konkretnih razloga za sukob – možda kakav flert ili neozbiljnost na nekom drugom polju – ali po svoj ćete prilici morati i te kako iskoristiti svoj šarm da biste primirili situaciju.
Takvo će "usklađivanje" potrajati kroz cijeli prvi dio godine, i taman kad vam se učini da ste uplovili u mirne vode pojavit će se nova hrid na kojoj biste se mogli razbiti. Ipak, negdje krajem ljeta stvari će se ipak popraviti. Čak ni tada ne uzimajte svoju vezu zdravo za gotovo, jer bi se ponovno moglo vratiti vrijeme kriza.
Slobodni Strijelci svojih će pet minuta dočekati u drugoj polovici godine, kad im se smiješi velika mogućnost za burnu i slatku vezu, doduše uz povremena neshvaćanja i manje razmirice. Zapitajte se: da li je to zaista ono što želim? Ako je odgovor potvrdan, ne oklijevajte i borite se za svoju sreću!
Zdravlje:
Kroz cijelu bi vas godinu mogle pratiti manje poteškoće vezane uz probavni sustav i donji dio tijela, ali i povremeni problemi s kralježnicom. Kao što uvijek upozoravamo, za svoje zdravlje najviše možete učiniti upravo vi. Pripazite na prehranu i krećite se što više.
U drugom dijelu, odnosno krajem godine situacija će biti najbolja za rješavanje tegoba. U slučaju većih problema svakako posjetite liječnika, iako za tim vjerojatno neće biti nekakvih većih potreba sljedeće godine.

Jarac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi jasne i vidljive rezultate koji će vam dopustiti da se probudite, i da pronađete u sebi snagu kako bi mogli dalje napredovati. Osjećati ćete potrebu za napredovanjem. Iz tog razloga dajte sve od sebe. Krenite tim putem. Ovo je savršeno vrijeme za vas. Zvijezde su vam naklonjene, želite i možete sve što pomislite. Možete nadvladati svaku situaciju. Samo naprijed.
Posao:
Vjerojatno za sljedeću godinu imate dosta poslovnih planova i želja: u tom slučaju krenite hrabro, jer vam prvi dio godine obećava dobru poslovnu atmosferu i realne izglede da ostvarite ono što želite. Pripazite tek da ne pretjerate i ne poželite nemoguće, jer vam nikakav položaj planeta neće pomoći u takvoj situaciji.
Sredinom godine situacije će se promijeniti i javit će se prvi veći problemi. Izgledan je određeni sukob sa šefom, ali ipak to neće biti ništa što se ne može riješiti kroz iskren i pošten razgovor.
U ovom će periodu od vas biti zatraženo da donesete važnu odluku, pri čemu će interesi posla doći u sukob s vašim osobnim uvjerenjima. Na žalost, ne možemo vam savjetovati kojim smjerom da krenete, jer to ovisi o situaciji koju ipak vi najbolje poznajete.
Krajem godine ponovno ćete ući u dobar period i problemi će se rješavati nešto lakše. Prethodne mjesece možete iskoristiti jer je svaka prepreka ujedno i prilika za razvoj i približavanje uspjehu.
Ljubav:
Jarci u stalnim vezama uživat će u obiteljskoj atmosferi. Na žalost, situacija će se ponešto promijeniti s dolaskom proljeća: mogli bi se javiti problemi zbog vaše ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti.
Zapamtite da ne postoji problem koji se ne bi mogao riješiti ako postoji dobra volja kod oba partnera. Odmah da napomenemo i da guranje spornih pitanja pod tepih nije rješavanje, nego zapravo gomilanje izvora sukoba. Neriješene frustracije prije ili kasnije probit će se na površinu, a sljedeće godine jedan takav period mogao bi se dogoditi negdje na ljeto.
Kulminacija i konačno vrijeme odluke – odnosno izbora između rješavanja problema ili daljeg produbljivanja sukoba – doći će u drugom dijelu godine. Vi ili vaš partner smatrat ćete da ste u podređenom položaju i da se vaše želje ne poštuju. Iskreno se nadamo da nećete dozvoliti da sukob naraste toliko da ga više ne biste mogli kontrolirati.
Slobodnim Jarci se negdje u prvom dijelu godine (odnosno s buđenjem proljeća) priprema nekoliko vrlo ugodnih iznenađenja. S obzirom da vam sljedeća godina donosi nešto kompliciranije odnose, pripremite se za burnu vezu koja bi s vremena na vrijeme mogla upasti u male krize.
Ipak, kraj godine donijet će vam smirenje i odlične izglede za učvršćivanje veze!
Zdravlje:
Možda zbog izglednih problema na poslu i u intimnim odnosima, mučit će vas nervoza i osjećaj neispunjenosti. Pripazite jer bi se lako moglo dogoditi da se nagomilane frustracije na kraju manifestiraju kroz probleme sa zdravljem.
Drugi dio godine bit će vam u svakom slučaju bolji i možete očekivati smirenje velikog dijela poteškoća koje ćete ranije osjetiti.
Nazad na vrh Ići dole
Baraba
Admin
avatar

Posts : 1060
Points : 1380
Reputation : 35
Join date : 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    01.01.10 16:15

Vodolija- godisnji horoskop za 2010.
U 2010. biti ćete optimističniji nego inače ali istovremeno dosta “kruti”. Prošli ste mnogo problema i faza proteklih godina te se osjećate da trebate zavladati situacijom. Iz iskustva izvucite najbolje zaključke koji vam mogu pomoći kako bi krenuli pravim putem. Prijatelji će biti na vašoj strani te imate potrebu da se još više zbližite s onima koji dijele vaše ideje.
Posao:
Početak godine mogao bi vam donijeti probleme sa šefovima. Dobre su šanse da uzrok uopće neće biti u vama, nego u lošem danu ili tko zna kakvim problemima koji muče vaše nadređene, ali i sami znate da ćete glavni teret svejedno podnijeti vi.
Naravno, vi se teško mirite s nepravednim optužbama i zato su prilično izgledni sukobi. Dodatno će vas frustrirati što će vam se činiti da propada sve što naumite, odnosno da nikako ne možete do kraja provesti sve svoje planove. Ne prepuštajte se očaju jer će se situacija preokrenuti na bolje.
A to će se dogoditi negdje u drugom dijelu godine, možda čak i na samom njezinom kraju. Sve što se izjalovilo prethodnih mjeseci sada će napokon uspjeti. Ne gubite nadu i s jednakom koncentracijom nastavite s poslom, i vidjet ćete da nagrada naposljetku neće izostati!
Ljubav:
Koliko god se vi trudili, uvijek će u vama postojati jedna crta koja će zahtijevati da zadržite malo svoje slobode i privatnosti. Sve će biti u redu ako takav odnos odgovara i vašem partneru, ali ako on razmišlja potpuno drugačije… Bit će vatreno!
Početak godine obilježit će sukobi koje je teško riješiti bez minimalne spremnosti na kompromis. Lako bi se moglo dogoditi da se u vaš odnos umiješa još i netko treći, a onda će ljubomora dodatno zakomplicirati ionako zamršene osjećaje.
I slobodni će Vodenjaci, jednom kad uplove u novu vezu, tražiti slobodu; osobi koju upoznaju bit će spremni popuštati u prvo vrijeme, ali će se ubrzo probuditi njihova prava priroda i zatražit će malo "svježeg zraka".
Sredina godine odlično je vrijeme za slobodne Vodenjake, ali i za one u stalnim vezama. Iskoristite to vrijeme da još malo učvrstite svoj odnos, jer bi se problemi mogli vratiti krajem ljeta ili na jesen.
U svakom slučaju planete vam ostavljaju dovoljno prostora da se izborite za sebe, a istovremeno ne povrijedite i ne otjerate partnera. Sve će biti u redu ako budete iskreno i otvoreno razgovarali, i ako zapamtite da samo vas dvoje možete riješiti ono što vas muči!
Zdravlje:
Problemi na poslu, ali i oni u ljubavi, svakako će se odraziti i na vaše zdravlje. Početkom godine bit ćete još dodatno ranjiviji i sve ćete probleme primati k srcu. Zbog toga bi se lako moglo dogoditi da vas počnu mučiti različite tegobe (na primjer nervoza, bolovi u želucu, glavobolje i slično).
Ipak, kako godina bude odmicala, vaše će zdravlje biti sve bolje. Dobrim dijelom to će ovisiti o brzini kojom budete rješavali svakodnevne probleme, ali ćete s druge strane i očvrsnuti i lakše se nositi sa stresom koji je uvijek prisutan u našem životu. Imat ćete i više energije, pa ju pametno iskoristite.

Ribe - godišnji horoskop za 2010.
Morate obuzdati vašu maštu i uskladiti je s realnom situacijom kako bi mogli dijelovati te kako bi mogli ostvariti vaše ciljeve. Osjećati ćete da je vrijeme da dobro razmislite te da razdijelite koji su to vaši osobni ciljevi, samo vaši, a koji su ciljevi nametnuti od ljudi iz vaše okoline. 2010. godina donosi vam nekoliko prilika. Dobro gledajte i budite spremni kako bi ih iskoristili. Napokon ćete nadvladati situaciju kaja vas je ograničavala.
Posao:
Ova bi vam godina mogla biti izrazito uspješna. Intuitivno ćete znati što i kako raditi da biste postigli najbolje rezultate, i zapravo ćete uz manje truda postizati više. Naravno, to ne znači da ćete uspjeti BEZ IMALO TRUDA – ipak ćete i vi morati dati svoj doprinos.
Na početku godine planove će vam pokušati pokvariti osoba ljubomorna na vaš uspjeh, ali takvi joj planovi neće uspjeti. Potrudite se i svojim radom zavrijedite poštovanje suradnika i šefova, to će biti najbolji način da zatvorite usta onima koji vam ne žele dobro.
Pripazite da vas uspjesi ne opiju; kod donošenja odluka odvojite malo vremena i razmislite kojim bi smjerom bilo najbolje krenuti, jer će vas pogrešne odluke usporiti. Probleme pokušajte što manje primati k srcu, iako je zaista teško u potpunosti se distancirati od poteškoća (ili nepoštenih poteza drugih).
Ne oklijevajte upotrijebiti šarm da biste dodatno pogurali svoje ideje. Zapamtite, planete su na vašoj strani!
Ljubav:
Već će vam sam početak godine donijeti brojna uzbuđenja. Slobodnim će Ribama osjećaje uzburkati jedna osoba s kojom bi zaista bilo lijepo ostvariti duboku vezu. Pitanje je samo hoćete li tom "nekom posebnom" znati objasniti svoje emocije i želje, odnosno hoće li ih on ili ona shvatiti.
Za vas ne postoji sredina, i ako od druge strane ne dobijete ono što očekujete, potonut ćete u negativne misli. Neke biste stvari mogli i pogrešno protumačiti, pa će vas mučiti ljubomora. Kako god završila vaša romantična priča (a o tome ćete odlučivati samo vi), bit će burno i žestoko.
Ribe u stalnim vezama suočit će se već u prvom dijelu godine s određenim problemima u komunikaciji s partnerom, ali to neće biti sukobi koji se ne bi mogli riješiti iskrenim razgovorom.
Pri tome ćete oboje morati pokazati tolerantnost i spremnost na povremene kompromise, a najveća opasnost bez ikakve sumnje vreba od loše komunikacije. Upravo zbog partnerove zatvorenosti i nevoljkosti da vam se otvori moglo bi se dogoditi da puknete u drugom dijelu godine, odnosno da optužite partnera za emocionalnu hladnoću (a možda čak i za nevjeru).
Ipak, izgledi su na vašoj strani i ako otkrijete da vas neki problem sve više muči – krenite hrabro u borbu s njim.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osobito u drugom dijelu godine. U prvom pak dijelu mogući su problemi s probavnim sustavom, prije svega uzrokovani lošim navikama i stresom zbog problema na poslu i kod kuće.
U drugom dijelu godine velik će se dio zdravstvenih tegoba povući, i moći ćete uživati u dobrom položaju planeta koji vam se sprema za 2010
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:06

GODINJI HOROSKOP ZA 2011.GODINU

Ovan

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje značajne promene kroz uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici. Uz nove mogućnosti osetićete i potrebu da se posvetite nekim ciljevima koji na bolji način mogu da unaprede Vaš životni status. Zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima koji će Vas pratiti mnoge prednosti su na Vašoj strani, ali to ne znači da je put do većeg uspeha lak ili jednostavan. Ponekad sve što se planira zahteva duži proces mentalnog, emotivnog ili fizičkog angažovanja. Važno je da sačuvate mudrost u mnogim situacijama kada donosite odluku o svom poslovnom ili privatnom životu, kao i da se oslonite na podršku bliskih osoba. Vaš uspeh ili upon koliko god da je značajan treba da se oslanja na podršku nekih bliskih osoba, jer i Vaša životna sreća se može uvećavati samo onda kada je budete delili sa onima koje volite. Uz pozitivnu svest pokazaće se ponovo da je »faktor sudbinske sreće« na Vašoj strani.

Ljubav:
Novi sled i dinamika događaja već početkom godine podisticaće Vas na aktivnu ulogu. U skladu sa svojom prirodom možete uživati u mnogim situacijama u ljubavnom ili porodičnom životu. Ukoliko ste slobodni, neko može da Vam priušti posebnu radost i željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu. Nezavisno od Vašeg statusa ili godina, radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće. Očekuje Vas veliko zadovoljstvo i ljubavna sreća u periodu od 19. januara do 12. februara, zatim od 07. marta do 01. aprila, kao i od 26. aprila do 21. maja. Nova dešavanja koja će Vas uveriti u nečiju emotivnu naklonost ili u posebne čari ljubavnog odnosa očekuju Vas od 15. juna do 11. jula. Period koji Vam donosi neke nezaboravne trenutke zanosa i velike sreće predstoji Vam od 08. avgusta do 09. septembra i od 09. novembra do 01. decembra. Mnoge Vaše želje u ljubavnom i porodičnom životu sada mogu da se ostvare na najleši mogući način.

Posao i finansije:
Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni mogu Vas dodatno motivisati za još većim angažovanjem i dokazivanjem pred saradnicima. Umete da delujete vrlo energično i da se brzo prilagodite na različite uslove poslovanja, zato nemojte propusititi dobru piliku koju ćete imati od 19. januara i tokom februara meseca. Možete napredovati u nekim paralelnim poslovima, naročito u periodu od aprila meseca i u drugoj polovini godine. Neki novi oblici udruživanja, partnerstva ili angaživanje na novim poslovima donose uspešne rezultate tokom juna i od septembra meseca. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, ekonomijom, sportom, inostranstvom nalazićete se u povlašćenom položaju posebno u periodu od od aprila i oktobra meseca. Povoljni planetarni aspekti Vam donose sjajne mogućnosti za dugoročnijim uspehom koji će Vas pratiti tokom ove, ali i u narednim godinama.

Zdravlje:
Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete, kao i da upražnjavate redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 21. juna, zatim od 10. do 20. jula, u drugoj polovini novembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Pozitivni aspekti koje primate od Jupiteraa i Urana, uz povoljan uticaj Marsa, u dužem vremenskom periodu deluju vrlo podsticajno, pred Vama su nove stvaralačka faze i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i svoju glavnu orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja predstavljaju tu Vašu osnovu orijetnaciju.


Bik


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje veoma zanimljiva iskustva iz različitih životnih oblasti, ali i potrebu da proširite svoj uticaj kroz poslovnu angažovanost. Uz ambicije koje imate potreban je i dobar splet okolnosti, a upravo period koji je pred Vama donosi niz dugo očekivanih privilegija. Povoljni planetarni aspekti Vam pomažu da se opredelite za različite vidove ličnog i poslovnog usavršavanja. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja i kroz razmenu informacija ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoje iskustvo, saznanje, uspeh i društveni položaj. Uverićete se da najveći uspeh, zadovoljstvo ili sreća proizilazi iz skladnog odnosa sa bližom okolinom, tako da u narednom periodu potencirajte razne oblike udruživanja i partnerstva. Ponekad je sve moguće ostvariti i promeniti, ali potreban Vam je neko kao inspiracija, podrška, izvor energije ili dobra tačka oslonca.

Ljubav:
Već početkom godine osetićete prijatne promene, jer situacija u ljubavnom životu se poboljšava u odnosu na prethodni period. U skladu sa svojim emotivnim statusom, godinama i raznim afinitetima možete da uživate u nečijem bliskom društvu. Očekuje Vas velika radost i ljubavna sreća u periodu od 01. do 19. januara i zatim od 12. februara do 09. marta. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ako ste slobodni, onda posebno obratite pažnju na nove kontakte i ljubavne mogućnosti koje Vam predstoje u periodu od 01. do 26. aprila. Imaćete sjajnu priliku ponovo da uživate u svojoj ljubavnoj ili porodičnoj sreći od 21. maja do 15. juna, i zatim od 11. jula do 08. avgusta. Očekuju Vas veoma prijatna dešavanja i nova sreća naročito u periodu od 09. septembra, pa sve do 09. novembra, i ponovo od 01. decembra do 08. januara 2012. Shvatićete kako Vam je potreban osećaj bliskosti i emotivne podrške, čak i onda kada delujete samouvereno i sigurno.

Posao i finansije:
Delujete vrlo snalažljivo u odnosu na promene ili nove događaje koji Vas prate na poslovnoj sceni. U svom tipičnom maniru umete promišljeno i afirmativno da odgovorite na različite izazove. Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokušavate da osmislite dobre planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Uspešni rezultati Vas očekuju već krajem januara, tokom februara i početkom marta meseca. Stalo Vam je da prošite svoje saznanje i iskustvo, ali i da ostvarite što više korisnih ciljeva. U periodu od kraja aprila, tokom maja i juna meseca, očekuju Vas neki dvostruki rezultati i uspeh na koji ćete biti vrlo ponosni pred okolinom. Ukoliko se bavite poslovima u oblasti edukacije, medija, ekonomije, trgovine ili turizma možete očekivati satisfakciju u vidu određenih priznanja posebno u periodu od septembra meseca do kraja godine. Inače, ovo je povoljan period i za investiranjem ili u kontaktim i saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 23. marta do 07. aprila, marta do 21. aprila, zatim tokom avgusta, kao i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:

Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Prisustvo Urana u dvanaestom polju i Jupera ka Vašem sazvežđu, proširuju Vaš duh i saznajne vidike, unose kreativnu energiju i podstiču u Vama stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:12

Blizanci

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje niz novih mogućnosti koje će se značajno odraziti na uspeh u stvaralaštvu. U narednom periodu uživaćete i izvesnu privilegiju u odnosu na svoju okolinu, posebno u vidu nekih »zlatnih rezultata«, nagrada ili priznanja. Povoljni planetarni aspekti koji Vas prate u velikoj meri protežiraju Vaš uspeh u polju kreativnog izražavanja, javnih nastupa, komunikacija, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Mudrost je u prepoznavanju i povezivanju svih dobrih prilika. Uverićete se da je faktor sudbinske sreće često na Vašoj strani, a mnogi predstavnici ovog znaka imaće neki »poseban dobitak« koji će ostaviti i značajniji trag u Vašem životu. Splet dobrih okolnosti ima veliki uticaj ne samo na poslovni uspeh, već i na ljubavnu ili porodičnu sreću koja Vas očekuje. U skladu sa svojom prirodom pokažite kako je Vaša unutrašnja veličina odraz harmonije koju imate sa svojom okolinom.

Ljubav:
U ljubavnom životu pokažite da imate dobru volju za pronalaženjem novih rešenja ili odgovora. Već početkom godine u zavisnosti od svog emotivnog statusa ili afiniteta bićete u sjajnoj prilici da ostvarite neke nove zanimljive kontakte ili vezu. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji koji imaju veoma pozitivan uticaj na budući sled događaja. Uživajte uz blisku osobu ili u krugu svoje porodice u periodu od 19. januara do 12. februara, zatim od 07. marta do 01 aprila, kao i 26. aprila do 21. maja. Očekuju Vas neke nove radosti kada slobodno možete da se prepustite svojoj ljubavnoj inspiraciji koja će Vas pratiti u periodu od 15. juna do 11. jula, i zatim ponovo od 08. avgusta do 09. septembra. Uvek postoje i neki nezaboravni događaji koji na skoro čudesan način uveličavaju ljubavnu ili porodičnu sreću. Posebno obratite pažnju na neka dešavanja koja će Vas pratiti u periodu od 09. novembra do 01. decembra.

Posao i finansije:
Početkom godine shvatićete da postoji niz dobrih okolnosti koje Vas prate, tako da svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima. Pokrenite veću inicijaticu naročito u periodu od 17. januara i početkom februara meseca. Novi uspeh deluje vrlo afirmativno i donosi veću svest o određenim privilegijama sa kojima možete da raspolažete u dužem periodu. Značajniji uspeh, satisfakcija i važni rezultati pratiće Vas posebno u periodu tokom aprila, maja i juna meseca, zatim i u nekom novom ciklusu od oktobra meseca do kraja godine. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite prethodno iskustvo u duhu novog saznanja kako biste ostvarili što bolju poziciju. U narednom periodu uspešno napredovanje Vas očekuje posebno u poslovima koji se odnose na oblast ekonomije, trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, nauku i obrazovanje, gradjevinarstvo, umetnost ili političko angažovanje.

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. januara do 11. februara, zatim tokom maja, od 27. avgusta od 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 09. novembra.

Sugestija:
Zz povoljne aspekte sa Jupiterom i Uranom možete da osetite veliki zanos i kreativnu energiju, ali dobijaćete i određene privilegije. U tom smislu postavite sebi visoke ciljeve i potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice. Moguće su najzanimljivije kombinacije u preplitanju poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne načine. Ponekad sudbina je velikodušna u svom darivanju i pruža Vam široko obe ruke.

Rak

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje sjajne mogućnosti i promene koje će Vam doneti veliki uspon u svim životnim oblastima. Planetarni aspekti su veoma povoljni i u narednom periodu, upravo Vi imate veliku privilegiju u odnosu na ostale predstavnike zodijaka. Važno je da sebi postavite jasne ciljeve i da se angažujete na različitim stranama. Sada je idealna prilika da stvarate »zlatne polodove« i da ostvarite svoje velike planove ili čudesne snove. Važno je i da imate svest o tome kako je »faktor sudbinske sreće« u potpunosti na Vašoj strani. Uspeh, zadovoljstvo i sreća sigurno neće izostati, posebno će Vam se isplatiti različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću podelite sa bliskim osobama. Možete lako pomeriti svoje subjektivne granice i učiniti da Vaš život napokon dobije pravi ili najlepši smisao.

Ljubav:
Uverićete se u mnogim situacijama da je ljubavna sreća na Vašoj strani. Neke početne dileme ili previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje, jer očekuje Vas srećan rasplet i zadovoljstvo. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, predstoje Vam prijatni događaji i ljubavna sreća u periodu od 01. do 19. januara. Posebno obratite pažnju na nova dešavanja koja će Vas pratiti od 12. februara do 10. marta. Imaćete priliku da uživate na neki čaroban ili nesvakidašnji način uz svog partnera, potrudite se da obradujete sve koje volite jer pokazaće se da je Vaša sreća dugotrajna. Momenti novih radosti i neka prijatna dešavanja Vas očekuju ponovo u periodu od 01. do 26. aprila, zatim od 21. maja do 15. juna, kao i od 11. jula do 08. avgusta. Ponekad život ima predivan smisao i otkriva neki poseban sjaj koji je moguće videti očima ljubavi. Uživajte uz one koje volite i u krugu svoje porodice u naročito periodu od 09. septembra do 09. novembra, i zatim ponovo od 01. decembra do 08. januara, 2012.

Posao i finansije:
Potrudite se da pažljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni kako biste spremno odgovorili na svaku dobru priliku koja će Vam se ukazati. Važno je i da imate svest o tome, kako se sada mnoge okolnosti menjaju u prilog Vašim interesnim planovima. U periodu od kraja januara i tokom marta meseca očekuju Vas neke dodatne povlastice, koje će Vam doneti širi društveni uticaj. Postoji više dobrih formula koje treba kombinovati u odnosu na date mogućnosti. Mudrost je u pravilnom povezivanju i prepoznavanju najboljih trenutaka za akciju. Okolnosti koje će Vas pratiti od 21. aprila, tokom maja, juna, septembra i novembra meseca, predstavljaju splet dobrih okolnosti koje uz dodatni uticaj »faktora sreće« donose sjajnu priliku da se veoma uspešno ostvarite u više pravaca. Slobodno upotrebite sve »zlatne adute« sa kojima raspolažete u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite i u skladu sa ličnom procenom. Neka posebna obeležja ili izvesni »sudbinski dobitak« Vas oečekuje krajem godine.

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili nervna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 21. marta do 11. aprila, zatim od 21. jula do 07. avgusta, kao i 11. do 23. septembra i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Učinite sve što je potrebno, da spojite lepa i prijatna dešavanja, zatim lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike sreće«, podstiče niz dobrih okolnosti i donosi pozitivne promene i izuzetne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih oblika udruživana, zajednice i ljubavi od marta, maja i avgusta meseca. Čuda su uvek moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, svoju veru i samopouzdanje.
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:13

Lav

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi obilje novih događaja koji imaju jako dobro značenje, jer značajno uvećavaju Vaše mogućnosti da ostvarite sreću i uspeh u raznim oblastima života. Povoljan raspored planeta u određenim periodima tokom ove godine, učiniće da osetite privilegiju u odnosu na svoju okolinu ili na neku prethodnu fazu kroz koju ste prolazili. Potrudite se da odgovorite na sve dobre mogućnosti koje će Vas pratiti u zavisnosti od afiniteta prema ciljevima koje ste sebi postavili. Ma koliko Vaši ciljevi ili zahtevi bili visoki, uz »faktor sreće« oni su dostižni i mogući. Važno je da imate svest o ličnom angažovanju i naklonosti planeta koje će pokazati da »sreća prati hrabre«, kao i da postoje neki momenti koji nikada ne mogu da se zaborave, jer ujedno predstavljaju i odraz onih najlepših životnih radosti. Imaćete priliku da osetite, kako je život zaista ono »najlepše moguće čudo« koje postoji.

Ljubav:
U ljubavnom odnosu je možda najteže ili najlakše pomerati »granice«, ali u skladu sa svojim duhom, emotivnim statusom ili godinama Vama neće biti problem da ostvarite tu svoju ulogu. Ponekad na skoro čaroban način osetićete najleše zadovoljstvo u odnosu sa partnerom i umećete da prepoznate pravi momenat kada treba doneti neku važnu ili životnu odluku. Već početkom godine možete da uživate u mnogim situacijama koje donose radost srca ili na neki nesvakidašnji način uvećavaju Vaše zadovoljstvo u ljubavnom i porodičnom životu. Neki novi i prijatni događaji, ljubavna romansa ili novo i posebno zadovoljstvo u zajedničkom životu Vas očekuje od 07. marta do 01. aprila, zatim od 15. juna do 11. jula, kao i tokom avgusta i novembra meseca. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina nova dešavanja tokom decembra meseca, donose ljubavni sklad i sreću, svakako da će posebne zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu i srećnu romansu.

Posao i finansije:
Postoje dobre prilike na koje treba brzo reagovati, te već početkom godine umećete pravilno da nametnete svoje ciljeve. Vama odgovara aktivna uloga u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni. U periodu krajem januara , tokom februara i aprila meseca, poželjno je da često preuzimate inicijativu kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vaša snalažljivost, blic inteligencija i efikasna strategija pomoći će Vam da dobro procenite povoljnu situaciju i trenutak za akciju, naročito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Izbegavajte veće poslovne izazove ili potencijalni rizik tokom juna i septembra meseca. Važno je da pravilno upotrebite svoje znanje i praktično iskustvo i da kreirate neke dugoročnije planove. Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit, naročito u periodu od jula, i do oktobra meseca do kraja godine.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su prolazne nervoze, stomačne tegobe ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, zatim od 15. do 29. septembra, i ponovo od 07. do 30. decembra.

Sugestija:

Povoljni planetarni aspekti Vas podstiču na uvećane ambicije, ali i na nova saznanja iz različitih oblasti. Važno je da pravilno uskladite poznato iskustvo u duhu novog saznanja, kao i da sačuvate zrno mudrosti u najrazličitijim životnim situacijama kroz koje ćete prolaziti. Jupiter – »planeta velike sreće«, pomaže Vam kroz ličnu ostvarenost, poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Uran Vam donosi obilje pozitivne i stvaralačke energije, te sve što je dobro – može biti još bolje, ako to zaista želite.

Devica

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, simbolično predstavlja »sakupljanje zlatnih plodova ili različitih rezultata«. Uz veliko zalaganje i ličnu angažovanost slede i rezultati koji će Vas predstaviti u novom svetlu pred saradnicima ili bližom okolinom. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguće, pre svega kao odraz mudrosti koja se stiče u povezivanju iskustva, učenja i dobre volje. Planetarni aspekti Vam pomažu da prvenstveno ostvarite neke privatne planove, a zatim i poslovne ciljeve koje ste sebi postavili. Naklonost i podrška okoline neće izostati, ali je važna svest o tome da se najveća snaga nalazi u Vama upravo kada ste podstaknuti osećajima pripadnosti, udruživanja ili partnerstva. Uspevaćete na dobar način da objedinite sve pozitivne uticaje i okolina će umeti da Vas »nagradi« u skladu sa ulogom koju imate, bez obzira da li je reč o poslovnom odnosu ili o ljubavnoj priči u kojoj se nalazite.

Ljubav:
Imaćete sjajnu priliku da utičete na svog partnera ili na neke važne osobe koje pripadaju porodičnim i prijateljskim krugovima. Početak godine donosi veliku radost i zadovoljstvo. Posebno obratite pažnju na dešavanja koja će Vas prati u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu u periodu tokom marta, zatim od 01. do 26. aprila i tokom juna meseca, važno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme. Ukoliko ste mladi i slobodnog statusa, imponovaće Vam mnoge situacije koje donose prijatno iskustvo kroz nove kontakte, osećaj radosti i ljubavnog zadovoljstva u periodu od jula meseca i naročito od 09. septembra, pa nadalje. Važno je prepoznati trenutke radosti i sreće u nizu novih događaja koji su pred Vama. Ponekad zadovoljstvo može biti i kratkog daha, ali da je istovremeno veoma poželjno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, kao i da je faktor vremena i ljubavne sreće je na Vašoj strani. Očekuje Vas ponovo novo zadovoljstvo i ljubavna sreća od novembra meseca i nadalje.

Posao i finansije:
Pozitivni rezultati ili neka značajna satisfakcija je moguća i očekuje Vas u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Važno je da aktivno učestvujete u različitim dogovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Osećate dodatni impuls i spremnost da se angažujete u više poslovnih pravaca. Uvek postoji mogućnost da se određene dileme rešavaju u hodu i to ne treba značajno da utiče na Vašu motivaciju ili uspeh koji želite da ostvarite. U periodu od aprila i septembra meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. U zavisnosti od situacije oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Umećete sjajno da se organizujete pod različitim okolnostima, posebno je značajno da unapred osmislite dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima. Novi uspeh Vas očekuje i tokom decembra meseca.

Zdravlje:
Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 06. do 11. januara, zatim od 01. do 13. februara, u drugoj polovini aprila meseca, kao i od 27. oktobra do 10. novembra.

Sugestija:
Aspekti sa Plutonom i Marsom podstiču Vas na dodatno zalaganje, istrajavanje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i izvesnu privilegiju onda kada je to najpotrebnije. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta, maja i juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:15

Vaga

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje različite izazove u vidu dobrih mogućnosti i nove prilike da unapredite svoj položaj na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Postoje situacije koje ponekad izgledaju veoma složeno ili ciljevi koji se čine nedostižnima, ali mentalna energija koju Vi imate ume da »pomera i planine« onda kada je to potrebno. Planetarni aspekti su Vam naklonjeni onoliko koliko je potrebno, tako da će Vaša usmerenost ka ciljevima imati presudno značenje u ostvarenosti na poslovnom polju. Partner i prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma dragocena. Sačuvajte prave vrednosti i uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i porodičnu sreću. Posebno zadovoljstvo proističe iz osećaja bliskosti i kada svoju sreću na najlepši način umete da podeliti sa onima koje volite. Preneti na svoju okolinu sve vrednosti do kojih Vam je stalo.

Ljubav:
Početkom godine moguće je izvesno nerazumevanje sa okolinom ili partnerom, ali prihvatite to kao prolaznu fazu i sačuvajte pozitivno raspoloženje. U periodu od 19. januara i krajem februara, važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Očekuju Vas nove situacije koje će Vam doneti mnogo radosti i veliko zadovoljstvo u periodu od 26. aprila do 21. maja, moguća su važna dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Partner će Vas iskreno podržavati u mnogim situacijama. Pred Vama je ponovo period lepih dešavanja od jula i septembra meseca, imaćete priliku da investirate u porodicu i za uvećanjem nekih imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas nova poznanstva i imponovaće Vam pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva. Posebno ćete moći da uživajte u svom ljubavnom sjaju u periodu od oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Posao i finansije:
Početkom godine mogući su različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će otežavati poslovni dogovor, ali Vi uvek možete da smislite neko alternativno rešenje. Zahvaljujući svojoj blic inteligenciji i dobrim manirima koje posedujete uspevaćete da promenite neka ustaljena pravila. Potrudite se da usmerite svoju pažnju na prioritetne planove koje imate, naročito u periodu od februara, tokom marta i juna meseca. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Pratiće Vas dobre prilike i faktor vremena Vam ide u prilog. U zavisnosti od određene situacije možete da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Kroz tekuća poslovna dešavanja očekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.

Zdravlje:
Zbog dinamičnih dešavanja moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 03. do 24. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom septembra i početkom novembra meseca.

Sugestija:
Sreća je i kada postoje razni izbori u mogućnostima da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte između onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera i Urana protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti uz one koje volite kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Jer, uvek je sve zajedničko i sve predstavlja odraz zajedničke sreće.

Skorpija

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi obilje novih radosti i događaje koji će dati poseban smisao svemu što čini Vašu životnu sreću. Pratiće Vas povoljni planetarni aspekti i brojne mogućnosti da promenite sve ono do čega Vam je zaista stalo. Tokom ove godine možete osetiti šta u pravom smislu znači imati splet dobrih okolnosti koje donose kompletan uspeh i zadovoljstvo. Kada se kockice mozaika sklope u idiličnu sliku to daje posebnu čar svim radostima koje možete da podelite sa svojom porodicom i sa voljenom osobom. Vama je potrebna harmonija između ljubavi ili Vaše intimne strane sa različitim događajima koji zahtevaju angažovanost u spoljašnjem svetu. Ponekad Vam je teško da iskoračite iz tog intimnog kruga, ali kada dobijate podršku svoje porodice onda imate i dovoljno snage da pomerite sve »zidove«. Izvor sreće postoji kada davanjem sebe uvećavate tu životnu čaroliju uz one koje volite.

Ljubav:
Početkom godine ponovo ćete se uveriti da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće. Prijaće Vam topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, mnoge situacije nagoveštavaju neko posebno zadovoljstvo koje ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji osećate u Vama budi nove ideje, inspiraciju i novi impuls. Možete da uživate u ljubavnoj sreći ili nekim lepim situacijam u periodu od 12. februara do 09. marta i tokom aprila meseca. Nezavisno od Vaše emotivnog statusa ili godina, posebno zadovoljstvo i sreća Vas očekuju od 21. maja do 15. juna i tokom jula meseca. Postoje neke skoro nezaboravne situacije koje mogu da ispune sva Vaša ljubavna očekivanja ili osoba zbog koje ćete se osećati veoma srećno i ostvareno u periodu od 09. septembra do 09. novembra, a zatim ponovo i tokom decembra meseca. Slobodno slopite svoj »ljubavni mozaik« u idiličnu sliku, jer za Vas je ovo godina radosti i sreće.

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu događaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro rešenje, što ćete imati priliku i da dokažete krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca. Važno je da pravilno prilagođavate svoj poslovni stil i ustanovljene kriterijume prema zajedničkim interesima. Ponekad treba kombinovati različite metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati od 17. aprila do 23. maja i tokom juna meseca. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, nekim vidim umetnosti ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Uvek kada se preklapaju Vaša dobra volja i stvaralačka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, predstoji Vam nova satisfakcija u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je leva strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 10. aprila do 01. maja, zatim od 19. do 30. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove i jasne ciljeve. Uz veliku podršku Jupitera i ostalih planeta, sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje će Vas pratiti. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi veoma srećni dogadjaji u ljubavnom životu.
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:17

Strelac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi nove mogućnosti, ali uz nagalašenu dinamiku i potrebu da se dodatno angažujete u svim važnim životnim oblastima. Na sreću Vašoj prirodi i temperamentu pogoduju dinamične situacije u kojima možete da se izrazite kroz dominantnu ulogu. U prilog Vam idu dobre okolnosti koje će zahtevati ubrzano delovanje, tako da Vaš osnovni moto na koji možete da se oslonite tokom ove godine glasi: »brzina je vrlina«. Uverićete se da je ponekad važno delovati u trenutku bez odlaganja, a raspored planeta obećava uspešno ostvarenje i sreću koja proizilazi iz zadovoljstva u poslovnoj ili emotivnoj satisfakciji. Teško da ćete imati vremena za veći predah, ali posmatrajte sve u duhu optimizma kako Vama odgovora aktivna uloga i da je »faktor sudbinske sreće« na Vašoj strani. Uz podršku svoje porodice ili bliskih osoba imaćete sjajnu priliku da uvećate sve životne vrednosti do kojih Vam je posebno stalo.

Ljubav:
Period koji pred Vama zahteva duži proces unutrašnjeg previranja i preispitivanja, ali donosi i dobru priliku da promenite svoj emotivni status na način koji će Vas učiniti zadovoljnom osobom. Ponekad nije lako doneti neke velike odluke posebno kada postoje situacije koje morate ponavljati i više puta, ipak Vi imate dovoljno snage da menjate sebe onda kada je potrebno. Važno je da imate svest o procesu »menjati se, a ostati isti« u skladu sa osnovnom potrebom o skladnom ljubavnom odnosu i srećnom porodičnom životu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umećete da prepoznate dobru priliku i uz povoljne planetarne aspekte očekuje Vas ostvarenost u ljubavnom životu. Imaćete priliku da osetite radost i veliko zadovoljstvo u periodu od oko 19. januara, zatim od 07. marta, kao i od 26. aprila od 21. maja. Naročito je važan period od 15. juna do 11. jula, kada će Venera boraviti u Vašem sazvežđu i imaće najbolji uticaj na Vašu »ljubavnu sreću«. Ponovo novo zadovoljstvo Vas očekuje i u periodu tokom avgusta i novembra meseca.

Posao i finansije:
Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz poslovne mogućnosti i u vezi raznih imovinskih vrednosti. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, glasi: »sve u svoje vreme«. Važno je da imate dobru procenu kada treba započeti neku veću akciju, a iznenadne promene ili dobar sled okolnosti dodatno Vam ide u prilog. Očekuju različiti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljšanje poslovnog statusa. Početkom godine pokažite dobru volju za nekim alternativnim poslovin rešenjima kako biste uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Očekuje Vas značajniji rezultati ili poslovni uspon, naročito u peridu od februara, aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, poslovima u domenu umetnosti, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili izvesna obeležja kroz nagrađivanje u drugoj polovini godine i tokom decembra meseca.

Zdravlje:
Povoljni aspekti sa Jupiterom i Uranom doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija i prehlada. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i periodi koji Vas očekuju sredinom januara i krajem februara, zatim od 11. marta, krajem aprila i tokom maja meseca, kao i u periodu krajem septembra i u prvoj polovini oktobra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost u prihvatanju novih prilika koje zahtevaju dodatno angažovanje. Važno je da povezujete poznato iskustvo u duhu novih mogućnosti, sačuvati mudrost kroz istraživanje, ubrzano delovanje i ostvarivanje. Planetarni aspekti Vam pomažu kroz značajno napredovanje na svim životnim poljima, mnogi od Vas sada imaju sjajnu priliku da pronađu neku »srećniju formulu« ili svoju »dobitnu kombinaciju«.

Jarac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi pojačanu dinamiku i smenjivanje različitih izazova, kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angažujete. Umeće je da pravilno dozirate svoje želje i mogućnosti u odnosu na prilike koje Vas prate, kao i da dobro balansirate između poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna Vam je postupnost i podrška okoline. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa umetničkim angažovanjem, edukacijom, naukom, izdavaštvom, medijima, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.

Ljubav:
Potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što to želite ili da činite ustupke zbog kojih se ne osećate dovoljno dobro. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osećaj nesigurnosti očekuju Vas prijatni dogadjaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodičnom životu, naročito u periodu oko 19. januar, zatim od 12. februara do 09. marta, od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Posebno zadovoljstvo, radost i sreća nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina su mogući u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Priuštite sebi mnogo lepih trenutaka u krugu svoje porodice i uživajte u svemu što utiče na zajedničku sreću u periodu tokom septembra, oktobra i početkom novembra meseca, kao i od 01. decembra sve do 08. januara 2012. Emotivna podška je uvek uzajamna i ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici.

Posao i finansije:
Početkom godine shvatićete da su Vam potrebne pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku o aktuelnim dešavanjima, koja utiču na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. Potrudite se da delujete vrlo trezveno i odlučno u nekim iznenadnim ili neobičnim situacijama u periodu krajem januara meseca. Ponekad treba mudro taktizirati i smišljeno odlagati neke poslove, u tom smislu poželjno je da budite pažljiviji sredinom februara, krajem aprila i tokom juna meseca. Naredna godina je povoljan period za investiranjem ili udruživanjem, posebno kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvećanjem imoviskih vrednosti. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja često donosi značajnu moralnu ili materijalnu satisfakciju. Očekuju Vas vrlo uspešni rezultati naročito u periodu od septembra meseca do kraja godine

Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i pojačane dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, povremeno pad imuniteta, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 19. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i početkom septembra i sredinom decembra meseca.

Sugestija:

Prisustvo Jupitera i Urana u Vašem četvrtom polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti pomažu. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnom odnosu sa partnerom ili porodicom.
Nazad na vrh Ići dole
crni_biser
Cica Mica
Cica Mica
avatar

Posts : 8791
Points : 8649
Reputation : 278
Join date : 03.01.2010
Age : 30

PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    24.10.11 9:20

Vodolija

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje značajne promene koje Vam donose uspeh i sreću, naročito, ako u skladu sa svojom prirodom pravilno izbalansirate velike želje ili ambicije sa mogućnostima koje ćete imati. Postoje neki »zlatni plodovi« koji proističu iz unutrašnje ravnoteže i skladnog odnosa sa okolinom. Ponekad je moguće ispuniti skoro sve planove, ali je važno da imate svest o tome da »sve dolazi u pravo vreme«, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da postavite jasnije prioritete u različitim segmentima života i da istajate u svojim namerama. Ne može uvek sve biti lako, ali iskustvo koje stičete može biti veoma dragoceno i obogatiće Vas na različite načine. Potrudite se da pravilno »dozirate« svoju energiju kako biste ostvarili uspeh i bolji životni standard. Mudrost se ogleda u prepoznavanju dobrih prilika, planiranju poteza i očuvanju najvećih vrednosi koje imate.

Ljubav:
U ljubavnom životu prolazićete kroz različite faze raspoloženja i mogućnosti, ali bez obzira na neke veće oscilacije važno je da imate svest o tome kako je vreme faktor koji Vam ide u prilog. Ponekad morate biti ne samo taktični, već i dovoljno strpljivi ili istrajni u namerama kako biste uredili svoj ljubavni i porodični život. Ukoliko ste slobodni već u periodu od 19. januara, predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Nezavisno od Vašeg statusa ili godina, očekuju Vas prijatna ljubavna dešavanja i zadovoljstvo u periodu od 07. marta do 01. aprila, zatim od 26. aprila do 21. maja, kao i od 15. juna do 11. jula. Novi događaji koji donose veliku radost i sreću, ljubavnu ili porodičnu ostvarenost očekuju Vas od 08. avgusta do 09. septembra, i posebno od 09. novembra do 01. decembra. Postojaće razlog i da prigodno obeležite ili proslavite neke srećne događaje.

Posao i finansije:
Početkom godine možete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angažujete u nekim važnim događajima na poslovnoj sceni. Posebno obratite pažnju na korisne ideje o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili širem društvenom prestižu. Na vrlo uspešan i efikasan način možete da ostvarite niz važnih ciljeva u samostalnom radu, ali i kroz udruživanje ili proširenu saradnju u periodu od februara i tokom aprila meseca. Uspešni rezultati koji će Vam doneti nove povlastice i širu afirmaciju Vas očekuju tokom juna i oktobra meseca. Druga polovina godine predstavlja sjajan period da započnete neki novi posao ili promenite dosadašnji način rada kroz savremenije i bolje mogućnosti koje ćete imati. U periodu od oktobra meseca možete da investirate kroz poslovne ili imovinske aspekte, jer u dužoj vremenskoj perspektivi očekuje Vas kontinuirani uspeh u partnerskim odnosima. Takodje, krajem godine imaćete veći uspeh u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i u oblasti umetnosti.

Zdravlje:
Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 10. februara do 02. marta, od 02. do 17. jula, zatim tokom avgusta, početkom septembra i početkom decembra meseca. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i muskulatura.

Sugestija:
Boravak Neptuna u Vašem sazvežđu ima uticaj na Vaše duhovne vidike, podsticaće u Vama želju za saznanjem i iskustvom, a može Vas učiniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi niz dobrih okolnosti i mogućnost da ostvarite značajne rezultate. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Uran Vam donose različite povlastice i uspeh, pre svega u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.


Ribe

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje obilje novih i dobrih mogućnosti koje će Vam doneti značajne promene u svim životnim oblastima. Različite prednosti koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period se ogledaju ne samo u dobrim mogućnostima koje ćete imati, već i kroz splet srećnih okolnosti koje utiču na »sjajan ishod« ili na Vašu »dobitnu kombinaciju«. Faktor sreće zaista ima presudnu ulogu i to ćete se posebno uveriti, onda kada Vam se iznenada budu »otvorila neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreći. Ponekad morate biti spremni i na određeni rizik, ali u skladu sa svojom prirodom slobodno prihvatite dobar izazov i pomerite neke dosadašnje granice ili standarde. Uz intuiciju i mudrost koju imate umećete da prepoznate povoljnu priliku koja obećava neki značajniji uspeh ili novu životnu radost. Za mnoge od Vas ovo će biti period preporoda posebno kada svoju sreću

Ljubav:
Početkom godine nova dešavanja pozitivno utiču na Vaše emotivno raspoloženje. U skladu sa tom insipracijom poželećete da održite romantičnu sliku u odnosu sa dragim ili nekim novim osobama. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neki zanimljivi kontakti ili prijatne situacije, slobodno možete da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Nezavisno od statusa ili godina očekuje Vas ljubavna sreća, zadovoljstvo i momenti velike radosti u periodu tokom februara, zatim od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Nova i posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu će Vas pratiti u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Ponekad postoji neki čudesan ili poseban povod da uživate u svom svetu sreće i uz one koje volite. Zahvaljujući sjajnom uticaju planeta osetićete novu privilegiju u svom ljubavnom ili porodičnom životu, naročito u periodu od 09. septembra do 09. novembra, i zatim od 01. decembra sve do 08. januara 2012.

Posao i finansije:
Očekuje Vas period značajnijih promena na poslovnoj sceni i spremni ste na dodatno angažovanje. U prilog Vam idu mnoge povoljne okolnosti koje potvrđuju Vaša očekivanja i ulogu koju možete da ostvarite, zatim važna je i podršaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost, predstavlja sjajnu formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu tokom ove i u nekim narednim godinama. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, turizam, medicinu, ekonomiju i političke angažmane. Važno je da se što više angažujete naročito u periodu krajem januara, od 17. februara, tokom marta i maja, zatim u drugoj polovini septembra i tokom novembra meseca. Jedan od značajnih faktora visoke motivacije i uspeha je saznanje, da se Vaši poslovni planovi uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Poželjno je da tokom vremena unapređujete svoje saznanje, kriterijume i standarde.

Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili povremene smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. maja, zatim krajem avgusta, od 06. do 17. oktobra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj prilici ste da u određenim fazama ostvarite svoje možda čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu ostvarenost ciljeva koje imate, naročito u periodu od septembra meseca. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u ljubavnom životu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najlepše i najveće bogatstvo«.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: GODIŠNJI HOROSKOP    

Nazad na vrh Ići dole
 
GODIŠNJI HOROSKOP
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Black Pearl :: .....::::: ZABAVA :::::..... :: ~ ASTROLOGIJA ~-
Skoči na: